Rólunk

A METTASDY Tervező, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság (METTASDY Bt.) 1999-ben alakult, és a Fővárosi Bíróság Cégbírósága a társaságot a Cg. 01-06-723813 cégjegyzékszámon regisztrálta.

2008 évben cégünk korlátolt felelősségű társasággá alakult át, így az elnevezésünk és cégjegyzékszámunk is megváltozott METTASDY Tervező, Szolgáltató és Kereskedelmi korlátolt felelősségű társaság. –ra (METTASDY Kft.), Cg. 01-09-898679.

Fő tevékenységi körünk a távközlési, alközponti, strukturált, és számítógépes hálózatok, valamint biztonságtechnikai tervek készítése, ezek engedélyeztetése és kiviteleztetése, továbbá geodéziai alaptérképek felmérése, feldolgozása digitális alapokon.

Cégünk alkalmazottai magas szakmai szinten, és nagy tapasztalattal rendelkeznek, ami biztosíték a tökéletes munkához, továbbá folyamatos a szakmai továbbképzésünk, így minden esetben a szakmai tudásunk napra kész.
A cég fennállása óta jelentős tervezési munkát végzett, sok közöttük KIB. (országosan kiemelt) beruházás volt, ami azóta már elkészült és tökéletesen üzemel.

A munkák elvégzése során mindig a tökéletes minőség elérésére törekszünk. Az eddigi tevékenységünk és a visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy ez a célkitűzés eddigi munkáinknál teljesült.

A Cég gazdasági helyzete a megalakulást követően mindig stabil volt, minden évet pozitívan zárt, és ennek köszönhetően folyamatosan fejlődik, bővül mind technikailag, mind szellemileg.
Köszönjük, hogy cégünk iránt érdeklődött, és reméljük a jövőben segíthetünk elképzeléseik megvalósításában.